Team

CultuurStream is een samenwerking tussen fotograaf/filmer Marcel Otterspeer en dirigent/muzikant Djuri den Tuinder. Beiden hebben jarenlange ervaring in de cultuursector en zetten hun kwaliteiten gezamenlijk in voor deze dienst voor live registraties. Als echte verenigingsmensen kunnen zij aansluiten bij de behoeften van verschillende gezelschappen en denken ze met u mee om uw vereniging op de beste manier te presenteren.

Djuri den Tuinder

Djuri den Tuinder

Schakelmeester, partituurverslinder en creatieveling.
Op jonge leeftijd begon mijn muzikale carrière als slagwerker bij de plaatselijke muziekvereniging. Al snel wist ik dat ik van muziek mijn beroep wilde maken. Via de muziekschool ging ik richting het conservatorium en zo behaalde ik in 2013 mijn masterdiploma aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Al tijdens mijn studie speelde ik als slagwerker mee met fantastische projecten van de Nationale Reisopera, het Orkest van het Oosten en diverse militaire orkesten. Als dirigent en docent ben ik verbonden aan verschillende muziekverenigingen en muziekscholen. Het meedenken met en organiseren van (multidisciplinaire) cultuurevenementen geeft me als creatieveling een hoop energie.

Marcel Otterspeer

Marcel Otterspeer

Dol op kabels, kaders en kamera
In 2002 heb ik de camera ontdekt als het ideale instrument om verhalen te vertellen. Het is een passie geworden om rond alles wat er om ons heen gebeurt, dichtbij of ver weg, een kader te zetten en daarmee die verhalen vast te pinnen in ieders geheugen. Met een eigen stijl in compositie en timing wil ik op een eigen manier onderwerpen laten zien die onder het oppervlak liggen en momenten bevriezen die snel aan ogen onttrokken worden. Als fotojournalist gebruik ik deze eigenschap nu ruim 12 jaar, en heb in de laatste jaren de videocamera ontdekt als extra instrument.