Diensten

CultuurStream levert een kwalitatief hoogstaande live-registratie van culturele evenementen waarbij uw vereniging zichzelf van de beste kant kan laten horen en zien.

Techniek met partituur

Techniek

Door met meerdere camera’s te filmen is je gezelschap uit verschillende standpunten te zien. We beschikken over professionele camcorders, cinema-camera’s en lenzen voor filmische looks en GoPro’s voor de kleine hoekjes. Daarnaast nemen we het geluid apart op en hebben we draadloze microfoons voor de presentatie beschikbaar. Waar nodig vullen we het geheel aan met goede filmbelichting. Met graphics kunnen logo’s, titels en live chats aan het beeld worden toegevoegd.

Audio

Misschien is het geluid wel minstens zo belangrijk als het beeld. Afhankelijk van het evenement plaatsen we microfoons die het geheel mooi opvangen voor de livestream/opname. Optioneel kan de opname achteraf in MP3 beschikbaar worden gesteld.

Streaming via 4G

Het is ook mogelijk, bijvoorbeeld wanneer er geen breedband-verbinding voorhanden is, de verbinding via 4G-modems te leggen. Dit zorgt voor bijna onbegrensde mogelijkheden wat betreft locaties van het te streamen evenement.

Scripts & partituren

We lezen graag met partituren van de muziekstukken of theaterscripts mee, zodat we op het juiste moment de juiste mensen in beeld kunnen brengen.

Titels & overlays

Een eigen logo kan in de livestream mee worden genomen. Ook is het mogelijk om namen, titels, componisten, schrijvers, sponsors of andere informatie in beeld te brengen. Dit kan zelfs in de huisstijlkleuren van de vereniging.